Kantoorinrichting

Duurzame werkplekken met een bestemming bouwen

Onze kantoorinrichtingen zetten uw ontwerpvisie om in realiteit. We ontwerpen en bouwen ruimtes die voldoen aan uw unieke bedrijfs - en duurzaamheidsdoelstellingen.

Het kiezen van de juiste aannemer voor kantoorinrichting betekent het vinden van een partner die meewerkt aan de evolutie van uw bedrijf - een partner die een ruimte ontwerpt die op unieke wijze is afgestemd op de veranderende behoeften van uw werknemers.

Als inrichtingsdeskundigen zijn we betrokken vanaf de eerste ontwerpfase om een naadloze overgang naar de bouwplaats te garanderen. Ons team van ingenieurs, projectmanagers en bouwopzichters werkt samen met betrouwbare lokale onderaannemers en maakt gebruik van onze brede expertise om een ruimte te bouwen die precies voldoet aan uw vereisten.

Het omzetten van ontwerpideeën in tastbare resultaten is een ingewikkeld proces. Wij helpen u dit te stroomlijnen.

Neem contact op

Kantoorinrichting fwerkt
voor inspirerende werkplekken

Ons bouwteam brengt uw concepten tot leven. Of u nu een definitief ontwerp heeft of op zoek bent naar een holistische inrichtingsservice, onze projectmanagers zorgen voor een naadloze coördinatie tussen ontwerp- en bouwteams en garanderen dat de gezondheids- en veiligheidsprotocollen worden nageleefd.

In lijn met uw duurzaamheidsdoelstellingen houden onze teams zich op locatie aan onze duurzaamheidscode, implementeren ze optimale afvalbeheerpraktijken en handhaven ze gunstige omstandigheden op de bouwplaats.

Het inrichten van een kantoor dat uw ontwerpambities weerspiegelt vereist aandacht, nauwkeurigheid en deskundig toezicht. Onze diensten leggen de juiste basis.

Uitgebreide Cat B kantoorinrichting

Onze Cat B inrichtingen transformeren lege kantoorruimtes in fantastische omgevingen, compleet met al het meubilair, de inrichting en apparatuur die u nodig hebt volgens uw specificaties.

Kantoorinrichting Cat A op maat

We zijn gespecialiseerd in Cat A-inrichtingen die de kernelementen van je kantoorgebouw voorbereiden om een perfect canvas te vormen voor toekomstige huurders.

Kantoorrenovatie

We reorganiseren uw kantoren om ze aan te passen aan nieuwe werkmethoden en zowel de productiviteit als de impact op het milieu te verbeteren.

Kantoorontwerp Feelgood-ruimtes die je manier van werken verrijken
Lees meer

EMEA Fit-Out Cost Guide

Onze EMEA Fit-Out Cost Guide is een krachtig hulpmiddel om een beter inzicht te krijgen in de werkelijke kosten van het inrichten van kantoorruimte in de EMEA-regio en in de trends die van invloed zijn op de inrichtingskosten in 25 verschillende EMEA-markten.

Onderzoek | April 2024

Downloaden

Waarom Tétris als uw partner voor kantoorinrichting

  • Precisie: We letten nauwkeurig op elk detail en leveren altijd op tijd en binnen budget.
  • Digitale innovatie: Onze expertise in BIM-technologie zorgt voor een efficiënte, nauwkeurige uitvoering van ontwerpconcepten
  • Oplossing op maat: Onze inrichtingsprocessen zijn afgestemd op de eisen van de locatie en de bedrijfsdoelstellingen
  • Strategisch denken: We ontwerpen en bouwen kantoren op basis van een uitgebreide analyse van de bedrijfsdoelstellingen
  • Duurzame aanpak: We blinken uit in milieuvriendelijke inrichtingen, van ontwerp tot bouwplaats.

Het verhuizen van een kantoor is nooit eenvoudig en vergt enorm veel werk. Tétris heeft ons geholpen met het project. Ze waren betrokken bij de eerste planning en het ontwerp, maar ook bij de bouw van het kantoor. Het eindresultaat was precies wat we wilden. Het was een genoegen om met dit professionele en competente bedrijf samen te werken.

Morne Steenkamp

Country Manager, Allergan

We hadden een fantastisch gezamenlijk project met Tétris.... Ik wilde dat het project de waarden van de CBI zou uitdragen en Tétris begreep vanaf het begin wat ik wilde bereiken.

John Cridland CBE

Director General, CBI

Onze bouwservices kunnen je visie tot leven brengen

Ontdek de mogelijkheden

Meer over onze diensten

Design and Build

Bespaar tijd en geld met onze turnkey benadering

Sabia mas