Kantoorontwerp

Feelgood-ruimtes
die je manier van werken verrijken

Werkpatronen blijven zich ontwikkelen - en kantoorontwerp evolueert mee. Wij creëren de ruimte die u nodig hebt om nieuwe manieren van werken te ondersteunen en uw bedrijfspotentieel te maximaliseren.

Hybride werken is een blijvertje. Uw werkplek moet medewerkers die op afstand werken met elkaar verbinden en ruimtes bieden die innovatie en samenwerking stimuleren.

Wij kunnen u helpen uw kantoorruimte opnieuw vorm te geven voor een socialere, motiverende en productievere werkplek waar uw collega's zich op optimaal voelen en presteren, ongeacht waar ze zich bevinden.

Ons team levert niet alleen op tijd en binnen budget, maar creëert ook een kantoor dat het welzijn verbetert, prestaties stimuleert en in lijn is met uw duurzaamheidsdoelstellingen.

We komen tot de kern van uw bedrijfscultuur om een unieke werkomgeving te ontwerpen die u helpt het talent aan te trekken en te behouden dat u nodig heeft.

Neem contact op

Onze kantoorontwerpers creëren werkplekken
waar bedrijven van houden

Die informele momenten bij de waterkoeler zijn belangrijk. Nu mensen meer vanuit huis en andere locaties werken, moeten kantoren werknemers bij elkaar brengen voor spontane interacties die nieuwe ideeën losmaken en een gemeenschap vormen. Wij onderzoeken hoe design de samenwerking kan bevorderen en de bedrijfscultuur kan verrijken. We creëren werkomgevingen die mensen verbinden - en we zijn experts in het maximaliseren van het nut (en plezier) van elke vierkante meter.

Uw bedrijf is uniek. Onze ontwerpers creëren een werkplek die helpt uw bedrijfsdoelstellingen te halen - van een betere impact op het milieu tot meer welzijn, productiviteit en innovatie.

Waarom kiezen voor Tétris als uw kantoorontwerper

  • Creativiteit: We zijn gepassioneerd over nieuwe manieren om duurzame, mooie en functionele werkruimtes te creëren.
  • Lokaal én wereldwijd: Onze lokale teams bieden persoonlijke service met wereldwijde consistentie, afgestemd op culturele en zakelijke behoeften.
  • Vakmanschap: Wij ontwerpen uitsluitend ruimtes die daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden en vervaardigen deze met zorg en precisie.
  • Menselijk contact: We richten ons op de zintuiglijke ervaring door middel van een ontwerp dat rekening houdt met de manier waarop mensen kunnen communiceren, voelen en denken.
  • Kantoorinrichting op maat: We maken interieurontwerpen op maat die passen bij uw merkcultuur en werkstijl.
  • Strategische aanpak: We stemmen het kantoorontwerp af op uw bedrijfsdoelstellingen en de productiviteit van uw werknemers.

Een kantoorverhuizing is nooit eenvoudig en er komt enorm veel bij kijken om het voor elkaar te krijgen. Bij de voltooiing van het project werden we deskundig bijgestaan door Tétris. Ze waren betrokken bij de eerste planning en het ontwerp, maar ook bij de bouw van het kantoor. Het eindresultaat was precies wat we wilden. Het was een plezier om met dit professionele en competente bedrijf samen te werken.

Morne Steenkamp

Country Manager, Allergan

We hebben een fantastisch gezamenlijk project gehad met Tétris ... Ik wilde dat het project de waarden van de CBI zou uitdragen en Tétris begreep vanaf het begin wat ik wilde bereiken.

John Cridland CBE

Director General, CBI

Onze kantoorontwerpen kunnen de productiviteit en het welzijn op uw werkplek verhogen

Neem contact op om uit te vinden hoe

Meer over onze diensten

Design and Build

Bespaar tijd en geld met onze turnkey benadering

Lees meer