Een sprankelende transformatie: het voormalige Cargadoorskantoor als duurzame en inspirerende werkplek

AEW


  • 2400 m²

  • 2 jaar

Betreed de betovering van het voormalige Cargadoorskantoor, gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam. Onder het bijzondere glazen dak hebben Tétris en Allard Architecture dit monumentale pand getransformeerd tot een adembenemende werkplek.

Een harmonieuze samensmelting van verleden en heden

Deze transformatie is een uitmuntend voorbeeld van hoe hedendaagse architectuur en historische pracht elkaar omarmen. In nauwgezet overleg hebben Tétris en Allard Architecture ervoor gezorgd dat het nieuwe ontwerp naadloos aansluit op de monumentale waarde van het gebouw. Hierdoor zijn belangrijke historische elementen behouden gebleven, terwijl moderne esthetiek en functionaliteit tot bloei komen.

Lees meer

Een sprankelend glazen dak met verbluffend uitzicht

Het hoogtepunt van deze transformatie is ongetwijfeld het schitterende glazen dak. Dit pronkstuk laat niet alleen rijk natuurlijk licht binnenstromen, maar biedt ook een adembenemend uitzicht op het schilderachtige 't IJ. De zuidzijde van het dak volgt de contouren van een carré, waardoor het een ware blikvanger is. Dit ontwerp creëert een inspirerende werkomgeving vol energie, waarin creativiteit en productiviteit moeiteloos samengaan.

Duurzaamheid in het hart van de transformatie

Bij deze herontwikkeling staan duurzaamheid en verantwoord gebruik van materialen centraal. De gebruikte materialen, zoals staal, aluminium, hout en glas, zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook volledig recyclebaar. Deze bewuste keuze draagt bij aan een groenere toekomst, waarin de mogelijkheid tot hergebruik voorop staat. Door te kiezen voor energiezuinige standaarden is een moderne werkplek ontstaan die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Een nieuw hoofdstuk voor het iconische gebouw

De transformatie van het voormalige Cargadoorskantoor naar een moderne werkplek markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van dit monumentale pand. Een naadloze integratie van historische grandeur en eigentijdse allure resulteert in een inspirerende omgeving waar succesvolle ondernemingen gedijen. Stap binnen in dit moderne kantoor dat schittert in een monumentaal jasje en laat je betoveren door de unieke combinatie van verleden en heden.

Welkom in het vernieuwde Cargadoorskantoor - een duurzame en inspirerende werkplek, klaar om een nieuwe generatie van professionals te verwelkomen.

Neem gerust contact met ons op

Neem contact op